Effektiv tryckplacering

Att lista ut var man ska placera ut tryck och design är inte bara en kreativ och rolig process utan även av största vikt. Att placera en logga så att den inte syns ordentligt kan vara förödande för er varumärkesspridning samtidigt som en väl uttänkt placering i kombination med en snygg och passande design kan bli pricken över i:et. Att leka runt med tryckplacering och design är något som de allra flesta tycker är riktigt kul och behöver egentligen inte ta så lång tid. Ibland är till och med det enkla det allra bästa.

Låt er logga synas

22 - Effektiv tryckplacering

Även om det rör sig om en liten reklamprodukt som exempelvis en penna eller en nyckelring, så är det viktigt att man direkt ser att det är ert företag det handlar om. Om trycket är vagt eller om färgerna är svåra att urskilja så blir reklamprodukten lätt bara en i mängden utan att fylla sin egentliga funktion. Därmed behöver det inte betyda att man måste placera trycket exakt var alla andra väntar sig att se det som till exempel på framsidan av t-shirten eller mitt fram på mössan.

Loggan eller trycket kan vara placerade på flera ställen och kanske även i olika storlekar.

Genom att testa er fram och prova nya ställen av placering, så kan er produkt bli ännu mer unik och sticka ut från resten av muggarna, pennorna, tygpåsarna, t-shirts eller vad det nu kan vara som även era konkurrenter använder sig av. Tänk på att både förvåna och tillfredsställa.

21 - Effektiv tryckplacering

Låt produkten göra jobbet

En unik produkt som gör sitt jobb men som samtidigt väcker uppmärksamhet, brukar med all sannolikhet göra allra bäst ifrån sig på marknaden och bidra till en bra varumärkesspridning under lång tid. Det ni behöver göra är att fundera över den rätta kombinationen av färger, tryckplacering och motiv eller budskap för att sedan låta era reklamprodukter göra resten.