De mest populära reklamprodukterna

För den som arbetar inom reklambranschen eller den som funderar över att sprida sitt varumärke med hjälp av den gynnsamma profilreklamen, så är det värt att veta vilka de mest populära reklamprodukterna är och varför. Genom att dela ut reklamprodukter till de anställda eller till kunder, så kan ert varumärke spridas både snabbare och effektivare. Då mottagaren förhoppningsvis kommer använda sig av produkten i sin vardag, hoppas man som företagare att ens logga/budskap ska synas ofta och mycket. Här följer en liten guide om några av de mest välsedda reklamprodukterna.

Reklampennor

11 - De mest populära reklamprodukterna

En penna är alltid uppskattad och även om man bara har dem på kontoret eller i lobbyn/disken så syns de väl och kommer också alltid till användning. Alla människor behöver då och då en penna att skriva och anteckna med och har användaren dessutom rätt att ta hem den till sig, så har man lyckats glädja någon ännu mer. Reklampennor är billiga och enkla att trycka upp och de är dessutom lätta att dela ut då ingen box eller paket behövs.

Muggar med tryck

12 - De mest populära reklamprodukterna

En mugg med en företagslogga eller tryck på är alltid en välbehövlig produkt oavsett var man arbetar eller vad man gör i livet. De allra flesta tar en kaffe då och då eller bjuder kunder på en fika. Muggar med tryck är något av det billigaste man kan trycka upp och då de ibland går sönder eller nöts ut med åren, är det alltid bra att ha en extra uppsättning. Muggar med tryck passar alla, oavsett bransch, kön eller ålder och det finns flera material som keramik, metall eller glas som kan varieras med.

Tygpåsar med tryck

Vill man verkligen att ens varumärke ska synas överallt på gatan, i affären eller på stan så är en tygpåse med ett fräckt tryck och/eller en logga ett utmärkt val. Dessa är alltid behändiga när man ska ge sig ut och handla och är dessutom ett miljövänligt alternativ till de mindre bra plastpåsarna.